Chokoladekage

Chokoladekage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne chokoladekage er tung, våd og svampet i konsistensen med med rund kakao smag, lige som mange elsker den.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Chokoladekage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne chokoladekage er tung, våd og svampet i konsistensen med med rund kakao smag, lige som mange elsker den.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid35min
Samlet tid55min
  • Sværhedsgrad nem
stykker
Arbejdstid20min
Ventetid35min
Samlet tid55min
  • Sværhedsgrad nem
stykker

SÅDAN GØR DU

  1. Alle ingredienserne blandes i en skål og røres sammen til dejen er cremet i konsistens.
  2. Dejen kommes herefter i en smurt bradepande ( ca 25 X 30) eller springform. Bages i ovn 170 grader i ca 35 min. Det anbefales ikke at bruge varmluft. Stik med en nål i midten efter endt tid, for at se om kagen er færdig.
  3. Når kagen er kølet af, laves glasuren. Alle ingredienserne røres sammen, undtagen mælk. Tilsæt kogende mælk og rør grundigt. Smøres ud over den afkølede kage.
2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *