Blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
En nem og imponerende blødende chokoladekage som har en kraftig og lækker chokoladesmag med flydende midte. Server med vaniljeis.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Blødende chokoladekage
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
En nem og imponerende blødende chokoladekage som har en kraftig og lækker chokoladesmag med flydende midte. Server med vaniljeis.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid30min
Ventetid10min
Samlet tid40min
stykker
Arbejdstid30min
Ventetid10min
Samlet tid40min
stykker

SÅDAN GØR DU

  1. Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun netop smelte og ikke blive for varmt.
  2. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt.
  3. Smør muffinformene med olie . Fyld de smurte forme op. Opbevar dem tildækket i køleskabet, indtil de skal bages.
  4. Bag dem lige inden de skal serveres. Bages ved 200 grader i ca. 7-10 minutter. Obs. fondanternes midte skal være flydende. Afkøl dem 1 min, inden de befris for formene. Server evt med en kugle is.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *