Andebryst i ovn

Andebryst i ovn
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Andebryst i ovn er en super nem måde, at få hænderne fri til andre gøremål. Hos os spiser vi ofte chili blommechutney og pastasalat til, når tiden er knap.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Andebryst i ovn
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Andebryst i ovn er en super nem måde, at få hænderne fri til andre gøremål. Hos os spiser vi ofte chili blommechutney og pastasalat til, når tiden er knap.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid5min
Ventetid45min
Samlet tid50min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid5min
Ventetid45min
Samlet tid50min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.
  2. Rids fedtsiden af andebrystet i tern og gnid det godt med salt og peber.
  3. Steg på en meget varm pande andebrystet gyldent på begge sider, det tager ca 2 min på hver side.
  4. Sæt andebrystet i den varme ovn i et ovnfast fad i ca 25-30 min, herefter tages det ud og hviler i 10 min indpakket i stanniol.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *