Æggewrap med skinke og spinat

Æggewrap med skinke og spinat
Stem: 2
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Et rigtigt sundt og nemt måltid som smager skønt. Her er der sparet på både kalorier og kulhydrater. Den er også god til at tage med på farten.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Æggewrap med skinke og spinat
Stem: 2
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Et rigtigt sundt og nemt måltid som smager skønt. Her er der sparet på både kalorier og kulhydrater. Den er også god til at tage med på farten.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid10min
Ventetid0
Samlet tid10min
  • Sværhedsgrad nem
person
Arbejdstid10min
Ventetid0
Samlet tid10min
  • Sværhedsgrad nem
person

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk æggene godt sammen og tilsæt salt.
  2. Pensl en lille sliplet pande med en smule olie, sæt varmen på lidt over medium. Hæld æggemassen på panden og sæt låg. Du kan også bruge et skærebræt eller lignende som låg. Æggewrappen skal kun stege 1-2 minutter, hold godt øje med den. Den er færdig når ægemassen ikke er flydende mere.
  3. Læg skinke, spinat og hytteost i wrappen og rul den stramt.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *