Velkommen til min side

vibeke-om-mig

Så er jeg tilbage igen, efter at have været væk pga andet job.  Det er dejligt at være tilbage og kunne bruge mere tid på min store interesse: mad. Lige lidt kort om mig selv. Jeg er 44 år gammel. Bor lidt udenfor Århus med min kæreste, søn og to hunde samt flere fisk end jeg kan tælle til. Jeg har altid været vild med mad og har min erfaring gennem hverdagen, rejser og mange restaurant besøg…og ikke mindst kærlighed til alt der smager godt. Desuden har jeg supleret med diverse kurser og uddannelse inde for madlavning samt madfotografering. Da jeg også er uddannet sygeplejerske har jeg en særlig interesse i sund og sygdomsforebyggende mad. Derudover lægger jeg vægt på, at mad ser appetitvækkende og flot ud.

Du kan også følge mig på Facebook og Instagram.

Det skal ikke være nogen hemmelighed jeg bruger meget tid og ressourcer på mine aktiviteter både på computeren og i køkkenet. Derfor håber jeg at der vil være forståelse for reklame/ sponsoreret indhold. Hver gang du køber/ tilmelder dig gennem min side, får jeg et lille bidrag, så jeg kan forsætte med at lave opskrifter.

Anvendelse
Alt indhold på Opskrifteriet.dk kan bruges til eget privat forbrug, men kopiering som ikke er til privat brug er ikke tilladt.

Opskrifter
Alle opskrifter er vejledende og opskrifteriet.dk er ikke ansvarlig overfor eventuelle helbredsmæssige og øvrige problemer, som kan opstå i forbindelse med vores opskrifter. I hver opskrift angives tid og antal personer, som er estimeret. Disse er kun vejledende. Feks hvis du ændrer en opskrift fra 2 personer til 20, vil arbejdstiden ikke passe. Hvis du er meget sulten, kan du måske spise for to osv.

Cookies
Websitet anvender cookies til at huske dine gemte opskrifter,  indstillinger, statistik og at målrette annoncer.

Reklamer

Da jeg ønsker at give jer den bedste hjemmeside, forsøger jeg at holde siden reklamefri. Derfor håber jeg at i kan acceptere at modtage reklamer og gode tilbud i  nyhedsemails.

Konkurrencer

Som et godt tilbud til vores læsere, afholder jeg løbende konkurrencer. Hold øje med din email. Hvis du har vundet vores konkurrence, giver jeg dig besked på email.

 

Opskrift på boller i karry med lime og kokosmælk.

Boller i karry med lime og kokosmælk

Hjemme hos os har vi spist boller i karry flere gange end jeg kan tælle til. Det har vel nok også en vis betydning, at det var min egen livret som barn - og i dag det er stadig en af mine absolutte favoritter. Gennem mange år har jeg lavet…