Opskrift græskarbrud

Græskarbrud

Jeg har altid været vild med gulerodsbrud og græskar. Derfor måtte jeg simpelthen prøve at lave en opskrift på græskarbrud – med græskar i stedet for gulerødder, samt græskarkerner i stedet for solsikkefrø. Resultatet er virkeligt blevet godt! Super bløde boller med fine gyldne stykker græskar og knasende græskar kerner. Jeg er helt vild med disse boller og fik da også lidt spist alt for mange af dem…kunne simpelthen ikke lade være 😉

Opskrift friteret æg

Friteret æg

Når anledningen er lidt særlig, laver jeg gerne disse friterede æg. De er super nemme at lave og tager ikke ret lang tid. Det sværeste i opskriften er, at pille æggene uden at ødelægge dem. Men det er faktisk ikke så svært alligevel, man skal bare være lidt tålmodig og forsigtig. Eventuelt kan man koge et ekstra æg eller to, hvis man er bange for at være fummelfingret 😉

Æggene er skønne i forretter, i salater eller til luksus brunch.

Opskrift på hurtige boller

Hurtige boller

Svampede bøde og luftige boller på kun en time, hvor kun 15 min er arbejdstid. De er også helt perfekte til fødselsdage. Så nemt, at man ikke kan lade være 😉
Opskrift på proteinboller med quinoa

Proteinboller med quinoa

Sunde, lækre, svampede, rustikke og nemme boller med højt proteinindhold. Lige til at have klar i fryseren.
Opskrift på hurtige nemme honninghjerter, også gode som værtindegave eller bordkort.

Honningkager

Disse skønne hjerter er nemme at lave og smager bare så godt. Skriv evt navn på med glasur og brug dem som værtindegave, eller lav dem som "bordkort" til julefrokost eller juleaften.