Opskrift græskarbrud

Græskarbrud

Jeg har altid været vild med gulerodsbrud og græskar. Derfor måtte jeg simpelthen prøve at lave en opskrift på græskarbrud – med græskar i stedet for gulerødder, samt græskarkerner i stedet for solsikkefrø. Resultatet er virkeligt blevet godt! Super bløde boller med fine gyldne stykker græskar og knasende græskar kerner. Jeg er helt vild med disse boller og fik da også lidt spist alt for mange af dem…kunne simpelthen ikke lade være 😉

Opskrift på den bedste og nemmeste pizza

Den bedste og nemmeste pizza

Den bedste og nemmeste pizza. Brug lige 10 min på at samle en pizzadej aftenen før. Så får du den skønneste kvalitetspizza, hvor du kan toppe den med lige nøjagtigt alle dine favoritter. Når jeg laver pizza, bruger jeg altid gode og friske råvarer. Der skal nemlig ikke så meget fyld på en pizza – hellere for lidt end for meget. Lav din pizza med alt det du elsker! Husk almindeligt bagepapir ofte kun tåler 250 grader – skal din pizza være rigtig sprød skal den have 300 grader. Jeg anbefaler at bruge rigtigt godt genanvendeligt bagepapir som tåler 300 grader. Her kan du købe mit bagepapir: allcooking.dk

Opskrift på de bedste kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Her er en opskrift på en af mine ynglingskager: Kanelsnurrer. Hele hjemmet kommer til at dufte fantastisk og så smager de bare SÅ godt. Særlig laver jeg dem til mine gæster, da jeg syntes snoningerne er flotte detaljer, som får kagerne til at se ekstra smukke ud. Jeg fryser også gerne nogle ned, da det er en stor portion. Jeg har brugt det super smarte og praktiske genanvendelige bagepapir fra AllCooking, som du kan købe her:   Allcooking.dk

Opskrift på hurtige boller

Hurtige boller

Svampede bøde og luftige boller på kun en time, hvor kun 15 min er arbejdstid. De er også helt perfekte til fødselsdage. Så nemt, at man ikke kan lade være 😉
Opskrift på proteinboller med quinoa

Proteinboller med quinoa

Sunde, lækre, svampede, rustikke og nemme boller med højt proteinindhold. Lige til at have klar i fryseren.